BLOGER BOY VS BLOGER GIRL: BEN ASHAARI

AS SALAM..

emmmm.. buka blog ari ternampak segment baru dri BEN

BANNER BEN ASHAARI_thumb[2]

..so paa lagi join la ..topic boy vs gril.. apa jadi ekk ????? Ben bg soalan maut la plak dlm segment ni .. aduhh mcm na nak jawab plak ni ???? apa soalan dia .. emmm.. meh kita rungkaikan 1 by 1….

soalan per1: Bloger girl iklas ker tak????

ni payah nk jawab … persoalan iklas la plak ..aduhh.. seiklas mana tu sesangat la subjektif.. bukan semudah A B C tu jawab…tapi bagi aku la.. semua yang berblog ni.. ada motif y tersediri y tak gender dia .. boy kerr girl .. sama je ada motif…so nk diskrip..ati sesorng by blog payah payah….tp rasa aku semua orng iklas dalam berblog ni .. sama ada nk cr kawan atau busniss.. kalau tak wat pa depa dok habiskan masa depan lap top/pc dalam jurang masa y lama kan kan kan kan … betul betul!

soalan ke 2:happy bila tgk blog girl sepah dengan pic????

aduhhh.. ni mcm mna nk jawab plak… jeng jeng…lg saru soalan pedih .. emmm.. asanya bergantung kepada individu semasa berblog… kelainan minda membwa kelainan minat.. setengah minat nk negok blog girl y banyak pic .. sopaya leh dapat awekkk hehehehe.. tp ada y isu dr girl.. but for me .. aku minta benda y cun ideanya ..kan kan .. tak kira la pic ka .. nukilan .. sal best tuk mata n minda ..sepanjang dalm blog depa .. kan kan kan .. gitu la ..

soalan ke 3: why girl berblog???

ni pun soklan cepuk mas juga ni ..so pa nk jawab ekk … pun tanya diri kita balik napa kita blog .. sama la jawabnya denga np girl blog…tak gitu ..mn leh tau semua “sekilas ikan di air, ku tahu jantan betinanye” y pro memancing pun possible nk tau tu jantan ker betina ke ikan tu .. kan kan ..so why girl blog same reason why boy blog … for me ..save gitu jawapan aku hehehe …

soalan4: girl guna muka nk dpt follower..???

soalan ni bukan tu girl ja .. boy pun guna wajah gak tu dapat follower kan kan … tapi tu dulu pun petten la … kan mana ada lagi jenis mcm ni … kalau ada pun dah kurang asanya .. sebb golong bijak berblog dah makin menjenoh dalam ruangan siber ni .. so tak yah nk isau pun .. tak muka pun leh blog wat …janji ada idea secantik bunga ros.. kan kan kan..la ni mcm artis .. ada muka tak bakat … pa cer.. hampeh jer la … buang masa kalau orng g tgk dia kan kan kan .. sama lah mcm blog juga kan kan kan ???

soalan 5: blog girl y patut popular?????

ni lagi maut pun soalan >>> aku semua girl y wujud sepatutnya popular sebb depa dah mempertaruhkan idea depa so as human kita kena hargai depa .. jangan do wat blur jer kat depan .. even aku ni baru nk mulakan bertapak but aku leh merasakan apa perasaan blog y tak di perdulikan .. so tak kira blog apa pun sepatut popular .. sebb depa dh try nk give y the best ,, kan kan kan … t kalau depa hanya hangat hangat tahi ayam .. lelet jer blog tu .. ngok jerr kalau kita hargai tp depa .. punah kan apa y kita bagi it no use at all kan kan ..waste jerr.. so jawapannya semua yeyeyey.. save gitu …

soalan ke 6: kalau aku girl..apa tah tulis lam blog???

kalau la kan….y tama tama .. sal bf .. jejangan la tulis .. sebb kadang kadang ..orng tak suka girl blog hang nk batau sala bf dia ja .. lama lama orang jemu .. kan tak gitu BEn..

kedua sal…umah tangga .. kalau girl isteri orng la .. sebb surga itu dbawah tapak kaki suami .. so jangan lerr.. mengaibkan salam umah tangga lam blog .. sesungguhnya itu menderhagai suami anda .. sal umah tangga keep it with u hubby la kan .. tak n gtau satu world kan kan ..lain lain sebb pk kan sendiri la .. hehhehe

so kalau aku terlampau tulis say sory yeee… sekadar renungan kan kan ..

so

sayonara

...mada mada dane…

4 comments:

syafiQakarim said...

xske blog byk gambar.
lagi2 gambar kapel.haha
mcm semak.nanti putus,br tau/
haha oh jahat . ;p

singgah sini babe

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...di

sipencari said...

hahha.. tu la pasal hahah

sicomot-comel said...

yeah.
semua blogger patut popularr =D