NEGERI KELAHIRAN ..SEGMEN BEN ASHAARI

Ops lambat cikit nk masuk segmen Ben sebb .. aku p makan n cri edea y benas nk coretkan pada blog ni .. emmm ..segmen kali ni pasa negeri kelahiran … satu pembahagian supaya senang kata Ben kot kalu nk cr kekawan kan kan .. tak gitu ..100% aku setuju Ben.

BANNER BEN ASHAARI_thumb[2]

Dah banyak banner Ben ni la blog aku.. haah…ehh lupa salah pasal tujuan asal hehhehe  jangan marah ekk … so apa tanya Ben ekk kali ni … so jom tgk apa ada ….!!!

Latarback..aku ???

Biasa biasa ja .. tak ada menda nk ceta sesangat .. nk tau gak emmm baik gini ekk …

aku asal kedah jati,tulen .. sebb mak n bapak aku orng kedah penuh .. so dr kocik til besar panjang dr mak n bapak aku lagi .. aku dok kat kedah .. belajar pun kat kedah .. dr tadika sampai la Form 6 .. sungguh lama kan emm .. lahir kat hospital leeerr.. Hospital Besar Alor Setar.. tp kang hospital tu dah tak ada dah tukaq jadi klinik.. apa la nasib hospital tu dah turun taraf…..hehhaha

umor.. layi 9 hari lagi genap la..23 ..so kira la kalu rajin tahun bila tgk dunia … hehhaha .. ank keberapa..5 over 6.. hahhaha ..tinggi ..emm tak tinggi mana pun … 178cm / 72 kg so idel 24 gitu gitu la .. wkakaak sihat lagi kan .. hahaha ..amat minat bowling .. cuka main bowling join arr .. ehahha ..terpanjang plak hahahahahha….

Apa aku buat kang ni ?????

aku kang ni .. dok belajo lelayi.. di mana .. emm di UiTM Perlis .. kos pa ..ekk…BBA (hons) marketing.. business gitu .. haha tp kang ni dok praktikal di BERNAMA KL… jauh kan kedah ke KL.. hahha ..  belajar berjauhan n berdikari ler sama … apa da halkan .. di mana ada kedai di situ ada makan wakakaka ..pasni usaha la ..cr keja y benar sebenarnya dengan cabarannya …nk jadi nk pembaca berita .. sungguh minat sekali wkakaaa .. ada sesapa tau di mana leh minta .. ops tertanya lak wkaka

Apa dia blog favorite aku..???

Layi terang nyata ..blog akusipencari la hari hari aku buka wakakka.. tak la.. memang la aku buka sebb nk update kan wkakaka … tp sebenarnya blog ni la yang aku layan… sebbb..banyak segmen la ..cuka sesangat. happy sesangt bila leh join hahha ..blog apa .. tgk bawah..

www.benashaari.com …. ni la ..setiap kali ada segmen aku join hahah

Blog aku tak suka ..

Jawabnya … tak ada … kalau tak suka maka tak ada mencari n tak akan jumpa …n tak kan masuk.. dah suka wat pa p cr kalau cr maka suka .. tak gitu .. so blog sapa aku suka tiada..semua blog aku suka sebb tu aku visit .. hahha siap follow lagi kalau depa tak mau follow biar la.. janji aku iklas follow depa hehehe

impin aku tuk blog aku ??

emmmmm apa ekk … sudah semestinya aku mengharapkan apa yang aku tulis n coretkan akan membantu ornag lain sekadar perkongsi.. selain tu aku belum lagi ke motif sebenar blog aku ni iaitu aku nk jual pai kat blog tp bagi aku tererrr dulu wat pai ahahhaha ….yng penting kita berblog ikut naluri hati kita sendiri kan kan .. jangan tiru tiru ekkk

so sampai sini lu la .. nanti ada segmen baru aku join layi ekk

so

sayonara

mada mada dane

32 comments:

nadiemsharmz said...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

pearl jade said...

salam kenal dari blog BA :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari yaya :)
YAYA DARI MANA YA??

Tok Esah said...

Tok dtg dari ganu!! mnyapa cucu jap!! hehe

Oghang Ganu Maghi Menyapa!!

Teenager Housemaid said...

salam..
melawat dari belog ben ashaari...

salam kenal dari blogger selangor..
arha!

Hazrina Erin said...

hai! salam kenal
saya blogger selangor^^

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

PiNky@hEarT said...

orang penang mai terjah! =p

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...
satu negeri rupanya...

khairiyah said...

salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la
jenguk sini lak ea ;)

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

~nsar~ said...

salam ziarah negeri... jemput mai jelapang padi...

khairiyah said...

salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la jenguk sini lak ea ;)

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Nadhirah-chan said...

aik ? HBAS dah turun jadi klinik ? awat ceq taktau ni ? kuno toi , kehkehkeh ^^

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

salam perkenalan..
singgh dr segmen abg ben..
jom singgh sini..

http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

cik ayin said...

blogger pahang sini..datang dari belog abg ben :)

Hafizi@Online said...

salam perkenalan...edy 4low you...4low fizi blik yer http://al-kisahhafizionline.blogspot.com/...mekasih (^_^)

sha said...

Singgah sini.
Sha blogger Kedah..

... said...

as salam..

datang ziarah dari segmen encik ben~
saya blogger kuala lumpur
ukhwah dari saya~
saya follow kamu~

aik? kedah? macma mana boleh amsuk dalam list KL ni?
haha. oo..bisness~
bola jadi blogger bisness macam zie redbloodsnow~
belajar baik2 kat uitm tu~

mai dtang terjah saya pula

ben ashaari blogger ikut negeri

Kei Seichi said...

melawat blog orang KL oleh orang melaka...
salam perkenalan...

http://geekzster.blogspot.com/

irzat adam said...

terjahhh dr org perak....o_0 v

mizzkechique said...

salam ziarah dan kasi terjah dari blogger johor...


http://mizztina.blogspot.com

Dda Ly said...

salam kenal orang kedah..:)

meh ke rumah..
~ketinggalan zaman~
keep in touch ye..♥♥♥

Mamaleesya said...

jenjalan melawat

http://diarialeesya.blogspot.com/

Mutiara Bernilai said...

slamat pagi..

org kuantan yg bkerja di KL WP dtg malawat..

jum jd kwn jum..

snang2 nati kite leh jupe kn? :)

folo kamu sudaahh.. :)

p/s: kedah kan?tp nape masuk list KL :P

sipencari said...

saya kedah .. tp napa masuk list Kl .. sebb menenap d KL plak la .. hahaha.. kedah umah mak .. buka umah saya .. hehhehe

Diari-Selebriti-Mama said...

slmt bknalan.
singgah dari segmen BA.
n terus follow kamu sukri^^

amboi..nak jadi pembaca berita gitu..

jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

aizamia3 said...

jauh di utara... akak di tengah2... tinggal kat meru, urusan harian kat PJ, singah ziarah dari segmen abg ben..

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Wilayah persekutuan...Hi...ngee

NiSha said...

salam santai dari blog abg ben..
sy dtg johor.. sy yg ke 56
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Cik Sue said...

terjah blogger ikut negeri...salam kenal... =D

Hannah's Collection said...

blog walking ~ he3
wow! 178 x tnggi mn?? =='
adeh~ tnggi la 2!slalu mengimpikan nak jd tnggi tau~ he3,,
come! terjah my blog
http://hannahapparel.blogspot.com/