JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

TUU DIA .. SEGMEN BEST…

BANNER BEN ASHAARI_thumb[2]

B4 Assalamalaikum and salam one malaysia…tetiba gitu bagi intro orang white .. hehhee

KENAPA AKU BERBLOG..

Kalau di tanya dengan persoalan ni .. jawapan aku.. semudah A B C…perkongsian.. itulah akan aku katakan .. blog bukan sekadar medan untuk kita mencari kawan tp juga medan perkongsian…perkongsian apa .. berbagai benda leh dari FB…nk tau kenapa ??? emmm kalau nk tau FB ada masalah cikit .. kalau nk tulis status ada limit 420 word ja .. tp blog selagi mahu kita menaip kan kan … tu yang menarik .. lagi blog ni ada berbagai jenis tu yang syok tu …so banyak benda leh dapat … dari benda personal hingga ke business.. satu agi .. blog ni leh tunjuk kan kita kebolehan menggunakan web bases kan .. tu menarik tu ..so leh enjoy..

WHY BLOG LAKI LEBIH UNIK/KREATIF

Contoh blog BEN ni sendiri gena dia tarik perhatian korangkan .. BEN tu laki kan kan .. hehhhe.. kreatif tak semestinya terlihat dari theme n susunan lama blog jerr.. tp idea tulisan tu … kalau nk di kata lagi lebih kreatif rasanya tang idealah yng membezakan antara blog laki n pompuan … satu laki jadi kreatif sebb laki lebih banyak menjadi pendengar yang baik as compare dengan lady .. kan kan .. sebb pompuan dah tentunya lebih minat meluahkan .. d sebbkan banyak mendengar banyak isu y dapat d tulisnya … tak gitu.. lagi 1 kita leh tgk barisan pemerintah .. kebanyakannye laki depa ni kreatif lam memerintah negara masing masing…sama la gak lam blog bila dah niat depa mesti nk bg full punya kan .. hehhe gitu la kan kan kan

PASAL PA LAKI MUDAH DAPAT PERHATIAN DARI LADY

Jawapannya dh bagi awal td hehehehe .. sebb laki pendengar y baik .. lady mempunyai luahan yang baik .. tak gitu .. setiap ciptaanya mesti saling memenuhikan tak gitu .. mcm air dalam udara ..lalu suasana jadi sejuk.. cuba bayang udara tak ada air ..mestilah udara kering tanpa O2 kan .. emmm… tak gitu ..

BLOG LADY-LADY Y AKU SUKA TERJAH ..

Miss Izah Mohamed

nana farhana 

ainnina

ada lagi .. tp… ni y selalu aku g .. tgk usya .. a telek .. hehehehhe

so y paling dlm berblog ni .. ialah iklas dengan setiap apa yng kita coretkan … dan jangan jd manusia y tau nk plagarism ja.. t ..org tak suka … insan y baik .. insan y pandai menghargai kan kan

so

sayonara

...mada mada dane…

6 comments:

nadiemsharmz said...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

jengok2 dr BA punye sgmen =)

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...

sipencari said...

ooo.. thank so muchhhhhh

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal, dtg dr blog abg ben.. hehe

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<