WAITING FOR FOLLOW NO. 50.. SAPA EKK

emmm .. pejam celik pejam celik kang dah 3 bulan aku buka blog ni … hahahha .. so kang nk wait sapa lerr y bertuah .. y bakal follow aku untuk ke 50 orangnya .. tak pa saya mula dngn sedikit ke banyak la nanti kan kan ..

sabar ja tak yah nk buru2 nk g mna kan  kan ..

sapa dia

gerangannya ..

5 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nadh melawat kamu kembali.. nadh num 50 kamu tu.. ;) salam ziarah dari Nadh..

Teenager Housemaid said...

hoho~
jadi follower yg ke-52..
org atas ni da rampas takhta..(tiba2 buat statement tahpape)
ngehehe..

p/s: kalau sudi follow la balik yep..hoho~

nurayunni said...

da follow..nice blog..:)

Lizzie Yasmin said...

dA ADA lar ke 50 tue.. dh smpai ke 61 dah pun... meh aku jd ke 62 jap...

sipencari said...

kawan y ke 50 dah jumpa .. kang ni cr y ke 100 ni nk price kat dia .. hadiah pa tunggu n lihat sapa y keseratus tu yayaayya