KERNA FIZIKAL: BOY VS GIRL..ya ker???

Hahahaha…Ben ni selalu wat segmen maut la.. y kena pk dulu p answer kan tul ak semua .. tak aku jawab gak soalan dia ni .. jom kita p tgk satu persatu solan dia ni … meh ..

image_thumb[2]

pertama:Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?

Aku copy terus dr blog Ben soalan ni.. pjg sangat nk taip balik sory Ben hahaa … ni mesti dia tak wat segmen dua hari so dia wat soalan panjang sebb nk puas hati idea dua punya .. hehahha cory Ben .. meh kita jawab ekk ….

anda pernah jatuh cinta …pernah.. cinta ngan mak n ayah .. hehhaa .. selain y maha esa.. wakaka …kalau cinta ngan girl lom layi sebb bz nk pk sal tanggungjawab untuk family y nk kita ni ada ijazah tuk tak pk sesangat.. tp lani dah mula usya calon bini .. akakak …fizikal atau kepribadian .. kedua duanya bagi aku la ..sebb fizikal .. mesti la sihat kan .. ada y mau pasangan dia kurang sihat.. mesti ada tp tak ramai kan .. y hati tabah n cekal ja y sanggup..jenis ni kita kena bagi tepukkan gemuruh kerna kesanggupan dia y tak ada pada y lain .. kan kan tul …cun gitu..jawapan aku ni heheh..

kedua: Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?

Bagi aku la kan .. aku nk keseimbangan .. fizikal baik .. hati pun mau y baik juga la .. tak seimbang kurang la .. tp kalau hati baik ..fizikal tak leh terima layi .. tapi kalau fizikal baik..hati busuk p jauh jauh .. tak mau kawan .. tp lagi benci kalau ada y fizikal teruk .. hati busuk .. ni jenis ni .. jangan mai dekat flying kit aku bagi wat jahanam bangsa ja .. tp fizikal ni padang orng berbeza kan .. mcm aku kata Siti cun.. ada y kat .. tak biasa biasa jerr.. beza kan.. payah nk terang kan kan kan ..

ketiga:Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?

Ni kalau tanya sama laki .. tahu la jawabnya … tak depna belakang .. dua ni y paling depa suka tgk kan kan kna .. bahagian  mana tnya Ben bali la .. wkakakaka kenapa .. tanya kaum adam y lain whahahah

no 4:Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?

Ni aku tak leh nk jawab la .. sbb aku tak kawin layi la .. hahha.. tp semua orng ckp mcm tu .. tp aku tak tahu sal.. p tanya sama Ben dia dah kawin … mesti dia tau la kot .. Sory Ben wakakka.. tp kebanyakan laki yang dah kawin ni mesti PMK.. apa tu .. perut maju kedepan la .. hahha entah la pa puncanya …sapa nk wat PhD cuba bongkarkan wakakkaa ..

the lima: Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..

emmm.. asanya tak semua la .. y gigola n gro ja mcm ni kot wakaka.. lain tu tak lah ..y pentingkan maruah hanya setia pada y tulen ja kan waakaka .. ciss ada layi 5 soalan .. banyak plak solan Ben ni ..napa ekk ..

ke-6:Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..

Kalau tak salah Ben pernah tanya soalan ni kan .. dulu .. sama jawapan nya bagi aku .. apa dia .. mesti mau y tahu fungsi tudung ..n mcm mana gayakan.soal agama ni sampai ke tua pun kita kena bljr.. tp di pun kena la tau soal agama gak.. jgn pakai tudung tak hapa pun tentang agama ..untuh umah t sebb tiang tak kukuh kan kan kan

soalan 7: Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?

No komen … sebb blum ada layi . wakakaka tp kan syukur ngan apa y di jodohkan .. jangan tamak kelak meyesal tau . tak gitu .. wkaka

ques no 8: Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?

syukur sihat..kang ni .. luarkan kena oter cikit sebb ada y ketara nampak … ni kena senaman ja .. tak yah nk g wat benda y haram kan tu … senaman sudah wkakaka .. supaya layi sihat ..tiada komplikasi y buruk .. kan kan kan

yang ke 9: Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?

tak .. kalau pasangan dia iklas .. seharunya terima pasangannya seiklas hati .. kalau dia tolak kita pasal fizikal kita awal awal.. pastu bila kta usaha hilangkan benda y sapatutnya n dia terima kita balik .. mean dia memang tak iklas.. sbbb ngok luaran ja .. dalaman kita tak try kan kan .. tak mcm tu ..

last: Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..

Tak.. nambah tak sihat ada .. lebih baik senaman dr ambil ubat ubat tu ..setiap ubat ada kandungan dadah .. lebih ambik bg bayk kapasiti  dadah lam badan ja .. buang joh joh benda tu jangan ambik k .. hehhe

habis sudah jawb soalan Ben y banyak ni wkakkaka … ingat semua soalan tu aku copy n paste terus dr Ben sebb pjg cikit wakakakak jawapan iklas dr hati yereeeeeeeeee

so

soyonara

mada mada dane

8 comments:

Abang Zam said...

haha..kau malas eh nak copy? aku pun sama..tap tak kemas..hoho

try baca ni..penting Dosa Melancap

sipencari said...

hahhaha

Faris Adli said...

macam2 jawapan kuar..copat2 cari ye cari pasangan..

kau copy paste je soalan? sama la macam aku..tak caya? terjah la blog aku. klik kat nama aku tu untuk gi blog aku

AMMAR YASIR said...

jawapan ala artis gitu..hehehe

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam ,

Terjah dari Segmen BA - Follower ke -67

Nice & Jujur + Sweet jawapan n3!

singgah ler: http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

pRiNCe said...

JAWAPAN YG bagus...nice..:)
prince dtg dri blog bro ben...
selmat berkenalan ye..
lau sudi jengukla blog prince yg newbiee n buruk ni ye....:)

Dda Ly said...

:) singgah bace entry kamu ni..macam² pendapat boleh jumpe..

meh ke rumah..
~a week already~
keep in touch ye..♥♥♥

sha said...

singgah sini..


:-)suka baca pendapat awak no 1 tu.. hihi~


jom baca pendapat saya pula:

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html