I LOVE THIS BLOG… BEN ASHAARI…

 

K kalau ada paham dengan ubahan tajuk aku kat atas kompom korang ta blog mana aku kagum n love to visit everyday … dapat dapat tak.. kompom blog BEN ASHAARI.. pasal pa … meh read kat bawah ni .. luahan hati seiklas iklasnya .. nk join klik banner bawah ni .. jom .. sesama la kita ekk

image_thumb[2]

Di tanya kenapa??

Mula mula aku buat blog tanpa motif sekar mengisi masa lapang.. tp nk tau kenapa kau makin giat menulis entry dalam blog semua angkara Ben la .. sebb aku jeles.. bila aku p kat blog orng aku tgk mesti ada y puji blog ben .. best la .. menarik la…leh kata mcm mcm ada.. so aku research la .. pa la yang buat blog Ben ni menarik …popular sangat kat dia .. aku pun p jejek blog dia .. sekali nah kau … more than 10000 follower .. gila siot banyak tul.. masa tu aku baru ada 3 orng hahahahha… cedih tul … besa la ..newbies kan.. slow n stady ..

Nk tau pa yang buat aku kagum sangat .. sebb banyak segmen y best n topic y hangat leh aku hujah kan dalam mencari traffic.. ala mcm kata pepatah … sembil meyelam sambil minum air .. kan kan.. lagi satu cr dia .. susuan ayat tu tak mcm ayat y skema .. kalau skema mcm berita .. bosan siot nk baca.. tua ku suka terjah blog dia… di bandingkan dengan blog y lain aku jejak blog depa may sekali dua dalam sehari .. tp blog ben ni …more then 10 time per day.. entah kenapa .. terkesima kot … nway thank to Ben …

Di tanya pula .. bukti …

Kalau korang rajin cuba g skroll aku punya blog .. most of my entry pasti ada segmen Ben .. tak caya .. klik home ..skroll la sendiri .. hahha .. kompom nampak Banner Ben bersepah lam blog aku ni .. kan kan kan kan ka kan … hahhaah

Berapa la … emmm

Kalau di soal berapa lama … tak ada lama .. tp since aku buat blog aku dah follow perkembangan blog Ben .. may B lam 4 bulan kot … tu time .. aku aktif berblog ..gila gila .. B4 ni .. setahun sekali aku .. masuk blog.. tak la lama  mcm .. 1 follow Ben..y tu dah tahap.. sifu .. mana leh lawan kan kan … tak gitu

Cerita sal blog y aku kagum tu .. blog tu pasal pa .. emm

Blog ni pasal … diri dia sendiri … sekadar kongsi pengalaman hidup dia .. dan luahan hati y iklas .. tak gitu .. setujuk tak … most of the entry .. soal bicara dia .. n susunan kata tu y buat ramai y suka .. tak hipo mcm tu .. jujur ja .. kan kan kan.. satu blog ni banyak wat segmen.. seklai gus .. membantu newbies tu terus berblog .. mcm bagu semangat gitu .. terkesima kau bila .. ada ja segmen ben mesti aku join .. sebb I see peluang y ada kan kan kan .. mcm Ben sediakan platfom tu semua newnies .. thnk Ben..yang lain setuju…

Jika di tanya sama ada Ben tau ke tak kerr… entah la

ala .. tak kesah la dia tahu ker tak tahu .. y penting kita enjoy … ala supa artis la juga.. mcm aku minat ct .. tp ct tau ka y aku ni peminat setia dia.. tak kan … melainkan aku bagi tau kat kat dia kan kan.. sama la mcm Ben ni.. tak kesah janji aku sokong dy even dy tak tau pun wakakakka.. aku hapy n enjoy sudeh kan payah ka .. tak .. snyum ja ..

5 soalan aku nk tanya blogger ni .. ha jeng jeng beng beng bommm

Satu: sapa y buat ben nk buat blog ni .. jeng jeng .. jawab..

Dua: bini Ben sokong ka .. Ben tergadap laptop berejam lamanya .. teng teng

Tiga: Ben dengan blog dia .. hala tuju n masa depan blog dia..

Empat: follow pertama Ben .. spa ekk ..n sapa first Ben follow ekk

Lima: nanti nak turun ilmu blog ni kat anak anak ka ????

wa lah .. soalan maut upaya semua ni .. ahhahah .. jejawab la Ben .. wakakkaka … tanya layi .. kan dah p balik .. hahhaha

 

so

sayonara

mada mada dane

3 comments:

Cik Sue said...

he3...cik sue pun suka blog En Ben...ramai betul yang sayang blog En Ben... =D

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda

iz said...

salam kenalan (^_^)